Melci cu mere si nuci

de adnia in Prajituri, 1 Feb 2013 | 2915 vizualizari

 

Cred ca v-am mai spus cat de mult ii place baiatului meu placinta cu mere, mai ales daca are aluat foietaj. Mereu imi spune ca vrea melci cu mere, asa ca ii fac destul de des. De data aceasta, am adaugat si nuca.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • -1 pachet aluat foietaj
  • -3 mere rase
  • -zahar
  • -scortisoara macinata
  • -nuci maruntite
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci cu mere si nuci:

Se lasa aluatul sa se dezghete la temperatura camerei, se desface foaia si se presara cu zahar si scortisoara. Apoi se imparte in doua. Fiecare parte de aluat se presara cu mere rase si nuci maruntite, apoi se ruleaza strans. Urmatorul pas este sa taiem felii din sulurile astfel formate si sa le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Se coc in cuptorul incins.


Nuca le da o aroma deosebita!


Enjoy!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu mere si nuci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

01.02.2013, 21:31

Imi plac!

MotanLaOale 1

01.02.2013, 21:34

diana_k 1

02.02.2013, 20:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu mere si crema de vanilie.