Melcisori cu telemea

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2009 | 5006 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina neagra
  • 150 ml apa calduta
  • 1/2 plic drojdie uscata
  • 1 lingurita de sare
  • 100 gr telemea
  • 1 ou
  • parmezan
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu telemea:

Se framanta un aluat din faina, drojdie, apa si sare. Se lasa la dospit, apoi se imparte in doua. Se intind doua foi dreptunghiulare, se presara telemeaua rasa amestecata cu albusul, apoi se ruleaza. Se taie bucati si se aseaza in tava pe hartie de copt. Se ung cu galbenusul si se presara cu parmezan ras. Se coc aprox 30 de minute la 180C.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

luminita20_2006 1

12.11.2009, 09:28

ala_oancea 1

17.11.2009, 08:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta invartita cu mere
  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!