Meniu de post delicios

de aziz in Mancaruri de post, 24 Noi 2011 | 3494 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • o cutie cu ciuperci
  • o ceapa
  • un dovlecel
  • rosii castraveti
  • usturoi
  • sare piper
  • patrunjel verde  (daca nu uitati de el)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Meniu de post delicios:

Se curata si se taie cartofii cubulete si se pun la prajit. Scoatem pe hartie absorbanta. In acelasi ulei punem ciupercile la prajit, iar dupa 5 minute adaugam si ceapa. Lasam la calit impreuna si cand ceapa da a se carameliza adaugam cartofii prajiti, usturoiul si patrunjelul (eu am o problema in ultima vreme cu el ..il uit..) Lasam 5 minute impreuna si gata papica.


Daca nu doriti sa fie o mancare de post adaugati si fro 3 oua peste. Rosiile si castravetii se taie si ii facem salata. Dovlecelul se taie felii si se prajeste, apoi cand ii scoatem taiem usturoi peste el acoperim cateva minute si gata de servit. Sucul lasat de dovlecelul prajit merge peste salata. Sarati si piperati dupa propriul gust. Sa aveti pofta!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Meniu de post delicios" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (93)

aziz 1

27.11.2011, 09:33

Ramonica 1

27.11.2011, 18:20

Krystyan Trendy 1

22.12.2013, 00:42

super meniu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu ciuperci de post