Mere coapte

de alilianaa in Dulciuri, 22 Feb 2014 | 3976 vizualizari

 

Ce pofta am avut...

 

INGREDIENTE

  • 5 mere ( am folosit romanesti, au mai gust)
  • dulceata de visine ( 2 linguri)
  • un plic zahar vanilat
  • 2 linguri nuca
  • un varf de lingurita cu scortisoara
  • o lingurita miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere coapte:

Merele se spala. Se  taie in partea cu codita si se scobeste cat de cat pe rotund ( eu nu am avut aparat special). In causul format se pune zaharul vanilat, scortisoara nuca si dulceata. Se pun merele intr-o tava si se da la cuptor pentru 20 min. cel mult. Se scoate si se da la rece. Optional, se poate indeparta coaja. 

Inainte de a servi se stropeste cu miere.

Pofta mare la gustul copilariei!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

alilianaa 1

22.02.2014, 22:45

Rocsi

Cris2711 1

23.02.2014, 17:33

Le ador!

alilianaa 1

24.02.2014, 17:01

Si noi, Cris. Au fost ,, rase". Multumesc

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mere coapte cu scortisoara si miere de albine