Mere coapte

de alilianaa in Dulciuri, 22 Feb 2014 | 1616 vizualizari

 

Ce pofta am avut...

 

INGREDIENTE

  • 5 mere ( am folosit romanesti, au mai gust)
  • dulceata de visine ( 2 linguri)
  • un plic zahar vanilat
  • 2 linguri nuca
  • un varf de lingurita cu scortisoara
  • o lingurita miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere coapte:

Merele se spala. Se taie in partea cu codita si se scobeste cat de cat pe rotund ( eu nu am avut aparat special). In causul format se pune zaharul vanilat, scortisoara nuca si dulceata. Se pun merele intr-o tava si se da la cuptor pentru 20 min. cel mult. Se scoate si se da la rece. Optional, se poate indeparta coaja.


Inainte de a servi se stropeste cu miere.


Pofta mare la gustul copilariei!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

alilianaa 1

22.02.2014, 22:45

Rocsi

Cris2711 1

23.02.2014, 17:33

Le ador!

alilianaa 1

24.02.2014, 17:01

Si noi, Cris. Au fost ,, rase". Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Desert de mar copt in sos caramel