Mere coapte cu nuci, migdale si inghetata

de Dana_Retetegg in Dulciuri, 22 Noi 2011 | 2118 vizualizari

 

Un desert delicios si rapid, de mare efect la o masa cu prietenii!

 

INGREDIENTE

  • 4-5 mere,
  • peltea de gutui,
  • nuci,
  • migdale,
  • scortisoara,
  • inghetata,
  • wafer rolls
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere coapte cu nuci, migdale si inghetata:

Pentru ca am avut mere mai mari, le-am taiat pe jumatate si le-am scos cotoarele. Pentru mere mai mici putem sa le lasam intregi si doar sa le indepartam cotoarele.



Daca nu este scobitura destul de mare, mai adancim cu o lingurita.



Punem in fiecare jumatate de mar un praf de scortisoara si cate o lingurita de peltea de gutui.



Asezam apoi in peltea bucati mici sau mari de nuci si migdale (am pus migdale culese chiar de noi din migdalul de la tara).



Am pus merele intr-o tava pe hartie de copt. Le-am lasat aproximativ 20 de minute in cuptor.



Am servit merele umplute cu inghetata si wafer rolls alaturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte cu nuci, migdale si inghetata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Dana_Retetegg 1

23.11.2011, 22:28

Da, au o aroma super

MIUTA 1

24.11.2011, 23:28

Delicios

Dana_Retetegg 1

24.11.2011, 23:31

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Banana split