Mere flambate cu nuca

de Lau in Dulciuri, 29 Sep 2015 | 2912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 mere
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 50 ml visinata
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri stafide
  • 50 miez de nuca
  • 2 linguri smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere flambate cu nuca:

Merele se curata si se taie bucati potrivite.

Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele zaharul,zeama de lamaie si visinata,lasam sa fiarba inabusit cca 5 min la foc mic.

Merele trebuie sa fie moi dar sa nu sa se zdrobeasca.

Scoatem merele cu stafidele intr-o farfurie acoperim si in lichidul ramas adaugam smantana,nuca taiata bucati si punem pe foc cca 1 min sa se incalzeaza putin fara sa dea in clocot.

Intr-o farfurie adaugam sosul si deasupra merele cu stafidele

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere flambate cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (15)

Rocsi 1

29.09.2015, 20:41

RuxyRux 1

29.09.2015, 20:43

Deliiiiiiciu!

Lau 1

30.09.2015, 07:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Guguluf Aromat