Merlucius pane

de madi_marin in Peste, 25 Mar 2011 | 2764 vizualizari

 

Mie imi place foarte mult pestele si merlucius chiar nu mai mancasem de mult. Asa ca am facut niste snitele delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati merlucius eviscerat
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merlucius pane:

Pestele se taie pe langa sira de-o parte si de alta, astfel obtinem 4 fileuri pe care le taiem in jumatate. Se condimenteaza cu sare si piper.


Se bat ouale foarte bine, se adauga putina sare si putina faina ca sa se ingroase un pic compozitia.


Bucatile de peste se dau intai prin faina, apoi prin compozitia de ou si se pun la prajit in ulei (eu am avut de samburi de struguri) la foc mic pana se rumenesc bine pe ambele parti.


Sunt foarte bune servite calde cu mujdei deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Merlucius pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mamaieelena 1

28.03.2011, 23:26

mihaelar63 1

16.04.2011, 08:18

imi place merluciusul grozav

adry88 1

06.05.2011, 15:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
File de merluciu pane