Mici

de ana in Mancaruri cu carne, 24 Feb 2010 | 6968 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne macra de porc
  • 100 gr osanza de oaie
  • 200 gr carne de vita
  • piper,
  • cimbru,
  • sare
  • usturoi
  • 2 lingurite de bicarbonat de sodiu
  • otet
  • 1 lingurita de mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mici:

Tocam carnea si osanza  o condimentam dupa preferinte, adaugam bicarbonatul stins in otet si lingurita de mustar.Amestecam bine si o punem la frigider pentru 12 ore . 

Modelam carnea in forma de mici ( mainile trebuie  unse cu otet )si frigem la gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

ana 1

24.02.2010, 16:55

Asa'i rivka ,dar am zis ca stiu ce pun in ei ,si pot da fetei sa pape.

rivka 1

24.02.2010, 17:19

cred ca-s foarte buni, dar de ce din magazin nu indraznesti sa-i dai, eu cum nu traiesc in romania pe unde am mancat facuti ....nici nu se compara cu micii adevarati din romania, habar nu am cum ii fac exact, ce pun in ei...da nu ies niciodata exact asa buni......

dar te cred ca sunt minunati si astia facuti de tine, eu una as cumpara carnea de mici gata facuta , acum chiar mi-ai facut pofta

ana 1

24.02.2010, 18:02

nu indraznesc pentru ca nu am incredere in carnea tocata din comert.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sarmale ca la mama