Midii Saganaki

de rena in Fructe de mare, 6 Feb 2014 | 4066 vizualizari

 

Pentru cei care le place.... scufundariile

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.midii
  • o ceapa
  • 3 catei usturoi
  • sos de rosii
  • 100 gr feta sau telemea
  • sare, piper, oregano
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Midii Saganaki:

Dam ceapa si usturoiul pe razatoare.


Intr-o tigaie punem uleiul si le calim putin,apoi adaugam midiile lasam putin sa se prajeasca apoi turnam sosul de rosii si dam dupa gust sare si piper.


Le punem intr-un pirex adaugam feta sau telemeaua zdrobita si oregano pe deasupra.


Bagam la cuptor pentru 15-20 de min.


Servim cu orez si putin patrunjel taiat marunt.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Midii Saganaki" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

alilianaa 1

06.02.2014, 17:52

delicioasa!

deyutzky 1

06.02.2014, 18:03

vreau si eu sa ma scufund dupa o portie)

rena 1

06.02.2014, 18:24

ok iti aduc costumul de scafandru

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Fructe de mare gratinate