Mille Feuille cu miez de lapte

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 3 Sep 2013 | 2314 vizualizari

 

o portie de sanatate....

 

INGREDIENTE

  • 2 portii miez de lapte cu sare
  • 1 rosie
  • 3 ardei grasi diferit colorati
  • 2-3 linguri ulei de porumb
  • cateva frunze proaspete de busuioc
  • sare si piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mille Feuille cu miez de lapte:

Spalam ardeii si rosia, le taiem rondele.

Miezul de lapte se scurge de zer si se taie rondele.

Asezam o felie de rosie, apoi una de miez de lapte, una de ardei, alt miez de lapte, din nou ardei (dar de alta culoare), iar miez de lapte ... in acest mod cladim un turnulet cat sa nu se prabuseasca, presaram sare, piper si busuioc verde, stropim cu ulei de porumb si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mille Feuille cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu rosii si crema de branza