Mille-feuilles sablé cu fructe de padure

de Ligia Bxl in Prajituri, 9 Iul 2013 | 3365 vizualizari

 

Cand eu ma hlizeam cu voi vorba Mitinitei :) sa vedeti ce a facut fata mea Béatrice :))

 

INGREDIENTE

  • Pentru sablés:
  • 240 gr de faina
  • 1 pachetel de praf de copt
  • putina sare
  • 4 galbenusuri
  • 120 gr de zahar
  • 160 gr de unt
  • Pentru garnitura:
  • 20 cl de frisca lichida
  • 2 linguri de zahar pudra
  • 1 pliculet de zahar vanilat
  • 400 gr fructe de padure
  • 1 lingura de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mille-feuilles sablé cu fructe de padure:

Se amesteca faina cu praful de copt.Galbenusurile se bat cu zaharul pana devine o compozitie alba apoi se adauga untul,apoi faina cu praful de copt. Se amesteca toate bine pana devine omogena.Se lasa 30 de minute la frigider.Dupa ce au trecut cele 30 de minute,se intinde cu facaletul o foaie de grosime 0,5 cm pe o plansa tapetata cu faina si cu un cerc sau o cana se fac cercuri,se aseaza pe o tava de aragaz tapetata cu faina si cu o foaie de copt.Se dau la cuptor pana se rumenesc putin.

Garnitura:Se bate frisca pana devine tare impreuna cu zaharul asta in cazul in care frisca nu are zahar.Se aseaza pe rand un cerc apoi frisca,fructe de padure apoi iar cerc,frisca si iar cerc, deasupra se pudreaza cu zahar vanilat si se orneaza dupa preferinte cu fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mille-feuilles sablé cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gogosari in otet, la rece
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete din cartofi cu mozzarella

ieri la 20:57

Supa crema cu legume si carne de pui

pe 18.10 la 19:24

Gogosari in sos de mustar

pe 18.10 la 18:42

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune si crema de vanilie