Mille-feuilles sablé cu fructe de padure

de Ligia Bxl in Prajituri, 9 Iul 2013 | 2108 vizualizari

 

Cand eu ma hlizeam cu voi vorba Mitinitei :) sa vedeti ce a facut fata mea Béatrice :))

 

INGREDIENTE

  • Pentru sablés:
  • 240 gr de faina
  • 1 pachetel de praf de copt
  • putina sare
  • 4 galbenusuri
  • 120 gr de zahar
  • 160 gr de unt
  • Pentru garnitura:
  • 20 cl de frisca lichida
  • 2 linguri de zahar pudra
  • 1 pliculet de zahar vanilat
  • 400 gr fructe de padure
  • 1 lingura de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mille-feuilles sablé cu fructe de padure:

Se amesteca faina cu praful de copt.Galbenusurile se bat cu zaharul pana devine o compozitie alba apoi se adauga untul,apoi faina cu praful de copt. Se amesteca toate bine pana devine omogena.Se lasa 30 de minute la frigider.Dupa ce au trecut cele 30 de minute,se intinde cu facaletul o foaie de grosime 0,5 cm pe o plansa tapetata cu faina si cu un cerc sau o cana se fac cercuri,se aseaza pe o tava de aragaz tapetata cu faina si cu o foaie de copt.Se dau la cuptor pana se rumenesc putin.


Garnitura:Se bate frisca pana devine tare impreuna cu zaharul asta in cazul in care frisca nu are zahar.Se aseaza pe rand un cerc apoi frisca,fructe de padure apoi iar cerc,frisca si iar cerc, deasupra se pudreaza cu zahar vanilat si se orneaza dupa preferinte cu fructe.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mille-feuilles sablé cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Krystyan Trendy 1

30.10.2013, 11:05

mmm...ce bunatate

Ligia Bxl 1

30.10.2013, 11:45

multumesc

babi5 1

14.12.2014, 16:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune si crema de vanilie