Mincarica la cuptor

de aziz in Mancaruri cu carne, 7 Noi 2010 | 4419 vizualizari

 

Una din mincarurile noastre preferate ;o mincare din care lipseste uleiul,deci.....perfecta:))

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpite
  • 4-5 cartofi
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • patrunjel
  • sare piper
  • 1 lingura supa instant
  • 1 lingura seminte de marar
  • 2 linguri pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mincarica la cuptor:

se curata legumele si se taie cubulete,ceapa se taie pestisori;se aseaza in tava ;din pasta de tomate ,supa instant ,sarea,piperul,semintele de marar se face un sface un sos care se toarna peste legume si carnita ,sos ce trebuie sa acopere componentele.se acopera cu folie si se da la cuptor 1h30 min;se da folia la o parte si se mai lasa 10 min la grill-ul de la cuptor pina se rumenesc pulpitele.se adauga patrunjelul si gata de servit. 

TIPS-URI

1

pulpele de pui se impaneaza cu usturoiul taiat feliute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mincarica la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Rocsi 1

07.11.2010, 11:46

si mie imi place mancarea asta sa stii mona

aziz 1

07.11.2010, 13:33

merci fetelor!!!

vanilla 1

09.11.2010, 17:47

tot ce nu are ulei si prajela e mai mult decat perfect pentru mine!!!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca cu cartofi, dovleci şi vinete