Minciunele

de lili in Prajituri, 30 Dec 2010 | 4788 vizualizari

 

Aceasta reteta o stiu de la mama mea. Cand eram mica mereu ne facea.

 

INGREDIENTE

  • oua
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • dulceata
  • zahar pudra (optional)

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minciunele:

Facem un aluat ca si pentru taitei. Il intindem si taiem cu o forma floricele. Le lipim doua cate doua cu albus de ou si le punem la prajit. Cand sunt gata prajite le scoatem pe un servet de hartie. In mijlocul lor punem dulceata si le presaram cu zahar pudra. 




 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Minciunele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Ligia Bxl 1

31.12.2010, 14:54

ce frumoase sunt LA MULTI ANI

MIUTA 1

02.01.2011, 16:16

kamy 1

05.01.2011, 13:37

5f

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!