Mini burgeri

de -Licurici- in Sandvisuri, 12 Dec 2015 | 972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata;
  • 15 felii bacon;
  • o capatana de usturoi;
  • o ceapa rosie mare;
  • cateva felii de cascaval;
  • sare, piper, boia dulce;
  • 2-3 rosii;
  • o salata verde;
  • cateva chifle
  • cativa cartofi pentru prajit
Portii: 40
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini burgeri:


  1. Baconul l-am taiat cubulete, usturoiul l-am curatat si pisat, iar ceapa am tocat-o marunt.

  2. Am pus baconul intr-o tigaie cu ulei incins, iar cand s-a prajit, am adaugat ceapa si usturoiul, apoi am condimentat cu sare, piper si boia. Am lasat pe foc pana s-a calit ceapa.

  3. Am scos baconul pe un servetel de hartie, sa se scurga de surplusul de ulei.

  4. Am lasat sa se raceasca, apoi am amestecat cu carnea tocata si am formeat burgerii.

  5. Am prajit burgrii cate 5 min pe fiecare parte. Cand si-am intors pe a doua-a parte, am pus cate o feliuta de cascaval deasupra (am taiat feliile de cascaval in 4, sa fie cat burgerii). Au iesit 40 de burgeri.

  6. Am taiat chiflele pe jumatate, am adaugat o frunza de salata, o felie de rosie si un burger sau doi (depinde cat de mici au iesit).

  7. I-am servit cu cartofi prajiti.

 

TIPS-URI

1

Se pot pune si sosuri (ketchup, mustar, maioneza etc).

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini burgeri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

-Licurici- 1

14.12.2015, 16:17

Cu mare drag

Andra_Constantinescu 1

14.12.2015, 20:20

Yammy!

-Licurici- 1

15.12.2015, 10:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Mini Burgeri