Mini Chec cu portocala

de Dya Daniela Andrei in Prajituri, 8 Mai 2013 | 911 vizualizari

 

Dulce, simplu si rapid!
Multumesc Dia pentru inspiratie! Voi incerca si reteta ta: Chocolate Mug cake!

 

INGREDIENTE

  • Ne sunt necesare:
  • 1 ou
  • 3 linguri cu faina
  • zahar dupa gust
  • 2 linguri cu iaurt
  • un praf de sofran
  • un praf de scortisoara
  • o lingurita cu praf de copt
  • 2 lingurite cu coaja de portocala deshidratata
  • o lingurita cu esenta de migdale
  • un pliculet de zahar vanilat
  • o fiola cu esenta de vanilie
  • optional: bomboane de ciocolata
  • sirop:
  • sucul a doua portocale,
  • 3 linguri de zahar,
  • 4 linguri de apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini Chec cu portocala:

Amestecam toate ingredientele, omogenizam compozitia si o turnam intr-o forma unsa cu putin ulei. Se coace la cuptorul cu microunde la 700 W pentru aproximativ 10 minute.


Separat, punem la fiert sucul celor doua portocale impreuna cu zaharul si apa. Timpul de fierbere depinde de cat de gros doriti sa fie siropul.


Dupa ce s-a racit mini checul, il scoatem din forma si adaugam siropul de portocale. Sa aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

Siropul de portocale este usor acrisor. Daca il doriti mai dulce, adaugati mai mult zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini Chec cu portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Rocsi 1

08.05.2013, 23:30

Bun si aromat

ianculubita 1

09.05.2013, 08:34

Dya Daniela Andrei 1

09.05.2013, 09:48

Va multumesc si va pup cu drag!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Desert chec marmorat