Mini Cheesecake Cu Portocala Si Oreo

de Anamaria Cook in Dulciuri, 3 Ian 2015 | 888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru Baza:
  • 200 g biscuiti oreo
  • 125 g unt
  • Pentru crema:
  • 200 g crema de branza light
  • 100 g zahar pudra
  • 10 g gelatina
  • 3-4 biscuiti oreo
  • 7 linguri apa rece
  • Pentru decor:
  • 2 portocale
  • 5 g gelatina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini Cheesecake Cu Portocala Si Oreo:

Puneti biscuitii intr-o punga de plastic si zdrobitii cu un facalet pana ce obtineti firimituri fine.


Topiti untul la microunde (~ 40 de secunde ) si lasati-l sa se racoreasca putin. Amestecati-l cu biscuitii zdrobiti pana ce sunt imbibati complet in unt.


Puneti biscuitii intr-o forma rotunda cu baza detasabile sau in forme rotunde mici, si apasati cu o lingura pana ce obtineti un strat uniform si ferm. Puneti la frigider pana preparati crema.


Pentru inceput puneti gelatina la hidratat in apa rece, apoi amesecati crema de branza cu zaharul pudra si biscuitii oreo pisati marunt.


Cand gelatina s-a hidratat puneti-o intr-un vas pe foc mic pentru 2-3 secunde atat cat sa se topeasca. Lasati sa se racoreasca putin apoi amestecati cu crema de branza. Turnati crema peste baza de biscuiti si dati la frigider.


Cand crema s-a inchegat putin puneti feliile de portocala intr-un blender pana ce obtineti un suc apoi adaugati gelatina dupa aceeasi procedura ca si la crema de branza si turnati peste crema si dati la frigider peste noapte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini Cheesecake Cu Portocala Si Oreo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

03.01.2015, 21:07

Ce imi place!

simona72 1

04.01.2015, 09:12

Supeeeeeer!!

dantes 1

04.01.2015, 10:53

Delicioase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Mini cheesecake