Mini Cheesecake Cu Portocala Si Oreo

de Anamaria Cook in Dulciuri, 3 Ian 2015 | 2303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru Baza:
  • 200 g biscuiti oreo
  • 125 g unt
  • Pentru crema:
  • 200 g crema de branza light
  • 100 g zahar pudra
  • 10 g gelatina
  • 3-4 biscuiti oreo
  • 7 linguri apa rece
  • Pentru decor:
  • 2 portocale
  • 5 g gelatina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini Cheesecake Cu Portocala Si Oreo:

Puneti biscuitii intr-o punga de plastic si zdrobitii cu un facalet pana ce obtineti firimituri fine.

Topiti untul la microunde (~ 40 de secunde ) si lasati-l sa se racoreasca putin. Amestecati-l cu biscuitii zdrobiti pana ce sunt imbibati complet in unt.

Puneti biscuitii intr-o forma rotunda cu baza detasabile sau in forme rotunde mici, si apasati cu o lingura pana ce obtineti un strat uniform si ferm. Puneti la frigider pana preparati crema.

Pentru inceput puneti gelatina la hidratat in apa rece, apoi amesecati crema de branza cu zaharul pudra si biscuitii oreo pisati marunt.

Cand gelatina s-a hidratat puneti-o intr-un vas pe foc mic pentru 2-3 secunde atat cat sa se topeasca. Lasati sa se racoreasca putin apoi amestecati cu crema de branza. Turnati crema peste baza de biscuiti si dati la frigider.

Cand crema s-a inchegat putin puneti feliile de portocala intr-un blender pana ce obtineti un suc apoi adaugati gelatina dupa aceeasi procedura ca si la crema de branza si turnati peste crema si dati la frigider peste noapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini Cheesecake Cu Portocala Si Oreo" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini cheesecake cu jeleu de rosii si portocale