Mini eclere cu budinca de vanilie

de ella49 in Prajituri, 17 Mai 2011 | 6828 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 ml ulei
  • 200 ml apa
  • 200 g faina
  • 6 oua.
  • 1 plic de budinca cu vanilie
  • 500 ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini eclere cu budinca de vanilie:

Se pune uleiul cu apa la fiert.Cand incepe sa fiarba se adauga faina pana se desprinde aluatul de pe marginea cratitei.Se lasa 10 minute la racit,apoi se adauga ouale unul cate unul si se amesteca pana se omogenizeaza.Se ia cu o lingurita si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de coptgogosele mici .Se lasa la cuptor 10-15 minute.


In acest timp se prepara budinca.Se amesteca praful de budinca cu 100 ml lapte rece intr-o cana iar restul de lapte se pune la fiert.Cand incepe sa fiarba se adauga si amestecul din cana amestecand continuu.Cand se scot gogoselele de la cuptor se taie pe jumatate si se umple cu budinca.Se pot orna si cu glazura!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini eclere cu budinca de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Lau 1

19.05.2011, 08:37

bunee

mamaieelena 1

19.05.2011, 08:51

Bya Ralu 1

22.01.2013, 18:12

ce faine sunt

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu nucă, vin alb şi trandafiri

de Ancutsa 5

ieri la 22:34

Zacusca de vinete

de RODIMUR 5

ieri la 22:32

Dulceata de ardei iuti

de Rocsi 9

ieri la 22:04

Cornulețe fragede, cu rahat

de RODIMUR 5

pe 17.10 la 22:30

RETETA RECOMANDATA
Mousse cu capsuni si mascarpone