Mini Pizza Delicioasa

de dantes in Pizza, 4 Oct 2013 | 1621 vizualizari

 

Au un aspect placut,copii nu se mai satura sunt delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina alba
  • 15 g drojdie
  • 30 ml.ulei
  • sare
  • Ketchup-UNIVER
  • 200 g salam
  • 100 g cascaval
  • 100 g ciuperci
  • 1 ardei gras
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini Pizza Delicioasa:

Se amesteca faina cu drojdia dizolvata,sare si apa calda si se framanta putin si se adauga uleiul si se continua cu framantatul pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini. Se lasa la dospit cam 30 minute apoi aluatul se intinde in foaie subtire si se decupeaza in cercuri. Pe fiecare cerc se adauga Ketchup-Univer, cate o felie de salam si cascaval taiat subtire si ciupercile si ardeiul taiat julien.


Se aseaza cercurile intr-o tava si se introduc la cuptor circa 40 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini Pizza Delicioasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

dantes 1

05.10.2013, 11:52

multumesc

Sim0na 1

07.10.2013, 11:12

bune

noiinbucatarie 1

09.10.2016, 20:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat