Minisufleuri cu ciocolata

de RuxyRux in Prajituri, 31 Iul 2011 | 2066 vizualizari

 

Un desert rafinat pe gustul marilor iubitori de ciocolata neagra si nu numai...

 

INGREDIENTE

  • 200 gr ciocolata menaj( eu am pus jumatate cu lapte)
  • 60 gr cacao neagra ( eu am pus jumatate normala)
  • 200 gr zahar
  • 120 gr unt
  • 4 oua

Pentru decor:

  • zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minisufleuri cu ciocolata:

1. Taiem ciocolata in bucatele, untul in acelasi mod si punem intr-un vas alaturi de cacao. Punem pe aburi si amestecam pana devine o crema omogena. Dam deoparte.


2. Separam albusurile de galbenusuri si batem albusurile spuma cu mixerul( sau cu telul). Cat sunt inca moi adaugam si zaharul si batem pana obtinem o consistenta tare.


3. Punem galbenusurile pe rand in compozitia de ciocolata,si amestecam rapid dupa fiecare. Incorporam apoi si albusurile .


4. Ungem formele cu unt si le umplem pe trei sferturi. Coacem sufleurile 15 minute la 180 grade. Le scoatem din cuptor si le servim calde pudrate cu zahar.


Reteta din cartea " Delicii in bucatarie- Deserturi cu ciocolata"Biblioteca Adevarul

 

TIPS-URI

1

Mare atentie cand le scoateti din forme, sunt foarte fragile...

Daca ti-a placut reteta noastra "Minisufleuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (85)

RuxyRux 1

05.08.2011, 23:00

Esti o draguta Teo...m-ai facut sa zambesc! atunci poftim sa te servesc

naomy 1

06.08.2011, 19:30

waw,...arat super si inca fara faina ,deja imi imaginez savoarea lor ..la favorite cu ele felicitari

RuxyRux 1

07.08.2011, 20:42

Multumesc draga mea Naomy

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

RETETA RECOMANDATA
Eclere cu ciocolata si cafea