Chec cu frisca si bomboane M&M

de laylalala in Prajituri, 13 Iul 2010 | 4469 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru chec
  • 4 oua
  • 120 gr zahar
  • 2 lingurite zahar bourbon
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 100 ml frisca lichida
  • 100 ml lichior de ciocolata
  • 120 gr faina
  • 30 gr cacao pudra
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • Pentru decor
  • 100 ml frisca lichida
  • 125 gr bomboane M&Ms
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu frisca si bomboane M&M:

Se incalzeste cuptorul la 180°C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma rotunda de 20 cm diametru.


Pentru chec, se bat ouale cu zaharul si esenta de vanilie.Se incorporeaza frisca lichida apoi lichiorul de ciocolata.Intr-un vas se amesteca ingredientele uscate apoi se incorporeaza la cele lichide.Se toarna compozitia obtinuta in forma pregatita si se da la copt 35-45 minute pana cand la inserarea unei scobitori in centru aceasta va iesi curata.Dupa ce s-a facut, checul se lasa sa se raceasca complet.


Pentru decor se bate frisca.Checul se decoreaza cu frisca batuta si se presara cu bomboane M&Ms.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu frisca si bomboane M&M" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

Rocsi 1

13.07.2010, 15:10

interesant cu frisca in compozitia checului

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec marmorat