Minitarte cu crema frangipane si zmeura

de ianculubita in Dulciuri, 3 Sep 2013 | 918 vizualizari

 

Este o reteta frantzuzeasca minunat de delicioasa si o recomand tuturor

 

INGREDIENTE

  • forme de minitarte din comert
  • 100g unt
  • 100g zahar pudra
  • 100g pudra de migdale
  • 1ou
  • un praf de sare
  • esenta de migdale
  • coaja de portocala rasa
  • gem de zmeura
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minitarte cu crema frangipane si zmeura:

Facem o crema pufoasa din unt,un praf de sare,zahar,cateva picaturi de esenta de migdale,coaja rasa de portocala,adaugam oul,mixam energic apoi adaugam pudra de migdale.


Punem in formele de minitarte cate 1/2lingurita de gem,1/2lingurita crema,apoi 1lingurita de gem si acoperim generos cu crema dupa care lasam la cuptor 15-18min;in cuptor va mai curge din crema dar e normal.


Punem minitartele pe platou alaturi de felii de portocala.

 

TIPS-URI

1

nu lasati mai mult formele in cuptor,se vor intari(eu am patit-o)

Daca ti-a placut reteta noastra "Minitarte cu crema frangipane si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

03.09.2013, 11:30

Vreau si eu!

Aurelia 07_07 1

03.09.2013, 13:47

ianculubita 1

04.09.2013, 07:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Desert mini tarte cu fructe de padure