Mititei cu mustar

de Rocsi in Mancaruri cu carne, 7 Mai 2010 | 4232 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr carne tocata amestec(500 gr vita si 300 gr porc)
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 6-7 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mititei cu mustar:

Usturoiul se piseaza bine de tot.


carnea tocata se amesteca cu usturoiul,bicarbonatul stins cu zeama de lamaie,sare,piper si boiaua de ardei dulce.


se uda mainile cu putina apa si incep sa se faca mititei din compozitia de carne obtinuta.


acestia se pun pe gratarul incins,se intorc pe o parte si alta pana sunt gata.


se servesc cu mustar si cui ii place berea ,cu un pahar de bere alaturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mititei cu mustar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Ramonaky 1

31.05.2010, 17:20

arunca si la mine macar unu,imi este asa pofta de mititei

Rocsi 1

31.05.2010, 19:03

iti arunk ramonaky

Ubulika 1

06.06.2010, 19:02

am o pofta de mici poate mai ies si eu la un gratar si un mic in curandse anunta vreme faina

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta cu ficatei de pui
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Minuturi reci cu branza, ceapa si chimen

de Ancutsa 5

ieri la 14:11

Pizza de toamna cu aluat nedospit

de Ancutsa 5

ieri la 11:55

Supa crema de dovleac cu ghimbir servita cu grisine in sunculita crud uscata

ieri la 10:35

Desert tort cu nuca, vin alb si trandafiri

de Ancutsa 5

pe 18.10 la 22:34

RETETA RECOMANDATA
Carne la ceaun