Moelleux au chocolat (prajitura de ciocolata)

de elaghe2001 in Prajituri, 1 Mai 2014 | 3157 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150g ciocolata amaruie
  • 150unt nesarat
  • 75 g faina
  • 3 oua
  • 150g zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Moelleux au chocolat (prajitura de ciocolata):

Topim ciocolata cu untul in bain marin.


Se bat ouale cu zaharul pudra pana se formeaza o crema deschisa


In amestecul de oua se cerne faina


Peste ciocolata topita se toarna crema din oua.


Se pune in tava sau forme de briose.


Daca o puneti in tava despartiti aluatul in 2 parti .Jumatate in tava iar cealalta intr-un bol.


Se pune la frigider 20 min dupa care se scot si se lasa la temperatura camerei inca 10 min.


Peste aluatul din tava se pun bucati de ciocolata.Apoi se toarna aluatul din bol peste el.


Se pune la cuptorul (deja incalzit) 15 min (pana se face crocant in exterior si moale in interior)


Se scoate si se lasa la racit.

TIPS-URI

1

Aluatul nu este unul ca si de tort , este asemanator celui de chec.

Daca ti-a placut reteta noastra "Moelleux au chocolat (prajitura de ciocolata)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

laura_n 1

02.05.2014, 17:59

bun venit!

MIUTA 1

03.05.2014, 19:53

elaghe2001 1

07.05.2014, 21:44

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

8241 puncte

mihaelar63

7723 puncte

Lau

Lau 9

5870 puncte

Rocsi

5369 puncte

oanapl

5031 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ciocolata si frisca