Mousse de ciocolata alba

de micki in Dulciuri, 28 Feb 2010 | 3024 vizualizari

 

Bun si usor de pregatit!

 

INGREDIENTE

  • 120 gr ciocolata alba
  • 4 galbenusuri
  • 250 ml frisca lichida
  • 3 linguri de zahar
  • 3 gr de gelatina in foi
  • esenta de vanilie
  • piscoturi
  • fructe de padure la alegere,capsuni
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse de ciocolata alba:

Topim ciocolata la bain marin,apoi o lasam la racit.Punem gelatina la inmuiat intr-un vas cu apa rece.A parte batem galbenusurile cu zaharul pana devin ca o crema.Adaugam ciocolata topita,vanilia si gelatina stoarsa si topita in 2 linguri de apa calda.
Batem frisca tare si o adaugam la crema cu miscari de jos in sus.

Se da la rece pentru cateva ore, apoi se decoreaza cu piscoturi si fructe de padure.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

susu 1

28.02.2010, 21:36

Super buna tre sa fie si ce prezentare...

elena1988 1

12.03.2011, 14:59

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 14:13

yammy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

13110 puncte

RODIMUR

12670 puncte

Camelya

11120 puncte

Rocsi

6270 puncte

Oana

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Tamara
  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura soacrei