Spirala cu Ceva fin si stafide

de Constelatialeu in Dulciuri, 14 Sep 2013 | 7748 vizualizari

 

Pentru ca am luat la oferta Ceva fin branza cu smantana si branza cu verdeata,a trebuit sa le execut,ca nu era sa le las la stricat.....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi placinta Linco-400 g
  • 5 oua
  • 1 plicutet zahar vanilat
  • 1 cutie Ceva fin branza cu smantana
  • 300 g branza de vaci grasa
  • 150 g stafide aurii
  • 200 g zahar
  • 50 g unt
  • ulei pentru uns
  • 1 cana cu lapte
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirala cu Ceva fin si stafide:

Desfacem foile,am avut 12 bucati pe care le-am impartit in 3 parti a cate 4 foi, le-am uns cu ulei pe fiecare in parte si le-am intins pe masa, formand un ''sir'' mai lung.


Branza dulce, cutia cu "Ceva fin", zaharul se omogenizeaza, se adauga ouale se incorporeaza bine, apoi adaugam stafidele. Turnam compozitia peste foi si formam un sul lung pe care il punem intr-o tava rotunda tapetata cu hartie de copt, asezam sulul in forma de spirala. Deasupra lui punem bucatele de unt si dam tava la cuptor. Cand incepe sa se rumeneasca turnam cana cu lapte si mai lasam cca 20 minute, la foc domol.


Mie imi place fierbinte, asa ca prima bucata a fost a mea. Se poate pudra cu zahar farin. Eu nu mi-am gasit rasnita sa fac zahar, asa ca e fara pudra.....

 

TIPS-URI

1

cand am bagat la cuptor,sub tava am pus o craticioara cu apa,sa nu se arda pe fund placinta...

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirala cu Ceva fin si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

gaby_gabytza 1

20.12.2013, 14:51

Pushaa 1

26.02.2014, 15:09

ce bunatate!!!

deutzica 1

29.08.2014, 23:03

o bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Humus cu ardei copti
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de biscuiti si miez de lapte