Muesli cu sos de afine si ciocolata

de Adinuta san in Mancare copii, 2 Ian 2011 | 3224 vizualizari

 

Imi fac propriile amestecuri de granola sau muesli si imi place sa descopar mereu cata o noua aroma. Mie imi plac cu iaurt simplu si asta este cina mea favorita! Bineinteles ca merge si la micul dejun,dar eu inca nu am incercat cu lapte,deoarece imi place mult cu iaurt. Nu pot sa ma gandesc la altceva mai sanatos si nu pot decat sa ma bucur ca si copii mei il papa cu multa placere.
Asta vara,special am facut un sos de afine ca sa mearga cu granola mea.Dar nu vad de ce n-ar merge si cu gem de afine. Mie imi place gustul natural si de aceea nu adaug zahar,dar daca va place mai dulce adaugati un sirop sau niste zahar.
Aici nu sunt cantitati exacte,pot fi schimbate pentru gustul fiecaruia.
Pentru copii mai adaug miere.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani fulgi de ovaz 
  • 1 cana fulgi de secara
  •  miezul de la vreo 10 nuci 
  • sos sau gem de afine 
  • sirop de ciocolata 
  • optional:nuca de cocos,miere
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muesli cu sos de afine si ciocolata:



Se pun fulgii de ovaz si de secara in tava.


Se adauga restul ingredientelor si se dau la cuptor pana sunt crocante si fulgii devin usor maronii. Se serveste cu iaurt simplu.


Se pastreaza inchis ermetic.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muesli cu sos de afine si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

LUK 1

02.01.2011, 15:08

super

vanilla 1

04.01.2011, 11:53

foarte bun dimineta cu un croaisant si un iaurt!!!

Bucataras Medi 1

09.01.2011, 11:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Desert batoane energizante din granola cu ulei de cocos si fructe confiate