Muesli cu sos de afine si ciocolata

de -Miti- in Mancare copii, 2 Ian 2011 | 2305 vizualizari

 

Imi fac propriile amestecuri de granola sau muesli si imi place sa descopar mereu cata o noua aroma. Mie imi plac cu iaurt simplu si asta este cina mea favorita! Bineinteles ca merge si la micul dejun,dar eu inca nu am incercat cu lapte,deoarece imi place mult cu iaurt. Nu pot sa ma gandesc la altceva mai sanatos si nu pot decat sa ma bucur ca si copii mei il papa cu multa placere.
Asta vara,special am facut un sos de afine ca sa mearga cu granola mea.Dar nu vad de ce n-ar merge si cu gem de afine. Mie imi place gustul natural si de aceea nu adaug zahar,dar daca va place mai dulce adaugati un sirop sau niste zahar.
Aici nu sunt cantitati exacte,pot fi schimbate pentru gustul fiecaruia.
Pentru copii mai adaug miere.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani fulgi de ovaz 
  • 1 cana fulgi de secara
  •  miezul de la vreo 10 nuci 
  • sos sau gem de afine 
  • sirop de ciocolata 
  • optional:nuca de cocos,miere
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muesli cu sos de afine si ciocolata:



Se pun fulgii de ovaz si de secara in tava.


Se adauga restul ingredientelor si se dau la cuptor pana sunt crocante si fulgii devin usor maronii. Se serveste cu iaurt simplu.


Se pastreaza inchis ermetic.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muesli cu sos de afine si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

LUK 1

02.01.2011, 15:08

super

vanilla 1

04.01.2011, 11:53

foarte bun dimineta cu un croaisant si un iaurt!!!

Bucataras Medi 1

09.01.2011, 11:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Lapte cu cereale si seminte (mic dejun sanatos)