Muffin cu zmeură şi banane

de Satisfyyourcravings in Prajituri, 10 Feb 2013 | 1760 vizualizari

 

Iată un desert delicios pregătit de prietenul meu pentru care nu iau niciun credit.

 

INGREDIENTE

  • 400 de grame făină cernută
  • 3 lingurițe praf de copt
  • 1/2 linguriță sare
  • 12 linguri de zahăr alb
  • 100 grame de unt topit
  • 2 ouă
  • 150 ml lapte la temperatura camerei
  • semințele de la 1 păstaie vanilie
  • 1 linguriță esență de vanilie
  • 100 grame zmeură
  • 2 banane tocate
Portii: 11
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffin cu zmeură şi banane:

Se amestecă făina cu praful de copt, zahărul și sarea.


Se amestecă untul cu laptele, ouăle și esența de vanilie. Se încorporează treptat ingredientele ude în cele uscate până la omogenizare. Se adaugă semințele de vanilie, zmeura și bananele. Se amestecă bine.


Se toarnă aluatul în forme pentru muffins și se coc la 180 de grade Celsius, în cuptrorul preîncălzit, pentru 20-25 de minute.


Se lasă la răcit în forme 5-10 minute, apoi se scot pe un grilaj de metal pentru a se răci complet.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffin cu zmeură şi banane" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

10.02.2013, 21:34

Lavinia 1

11.02.2013, 10:02

elucubratiiculinare 1

11.02.2013, 19:15

nu refuz așa bunătate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose perfecte.