Muffins (briose) decorate

de biancas76 in Dulciuri, 14 Iul 2010 | 6125 vizualizari

 

Tot pentru ziua de nastere a fiicei mele am facut si aceste briose decorate.
Reteta e pentru 24 bucati, mie mi-au iesit 27 pentru ca le-am facut in hartie si nu am pus compozitia pana sus tocmai ca sa ii pot decora.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150 ml ulei
  • 300 ml lapte in amestec cu rom (am pus 2 esente)
  • 250 g zahar
  • 350 g faina
  • 10 g cacao
  • 1 praf de copt
  • In interior am facut combinatii din:  
  • nuca taiata si prajita
  • stafide
  • visine
  • ciocolata
  • Frisca pentru decor
  • Bomboane pentru decor
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins (briose) decorate:

Se freaca ouale cu zaharul pana ce zaharul s-a topit . Se adauga uleiul , laptele , apoi faina si praful de copt. Totul se mixeaza bine si se imparte in mod egal in forme de muffins. Se decoreaza dupa dorinta. Am facut combinatii cu visine, stafide, ciocolata, nuca prajita si scortisoara, cacao. Am folosit si hartie speciala pt muffins. Se coc in jur de 15 minute in cuptorul preincalzit. Se incearca cu o scobitoare, cand nu se lipeste aluatul de scobitoare atunci inseamna ca sunt facut.

Fiind onomastica vroiam ceva diferit. Asa ca am batut 500 ml frisca si m-am apucat sa ii decorez cu ce am avut prin casa: prima data cu frisca alba, apoi cu frisca colorata si apoi am facut niste ravase pe care le-am facut pe o foaie A4, le-am scris la calculator pe randuri, apoi le-am rupt si taiat cu foarfeca, le-am rulat pe o scobitoare si le-am legat cu o ata:)

Serviti va rog:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins (briose) decorate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

vanilla 1

15.07.2010, 09:20

pfiu da ce vesele sunt!!! trec la fav!!!

Ina 1

15.07.2010, 20:35

nadina73 1

17.07.2010, 17:51

super 5 furcu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort de mere cu nuca