Muffins (briose) decorate

de biancas76 in Dulciuri, 14 Iul 2010 | 3768 vizualizari

 

Tot pentru ziua de nastere a fiicei mele am facut si aceste briose decorate.
Reteta e pentru 24 bucati, mie mi-au iesit 27 pentru ca le-am facut in hartie si nu am pus compozitia pana sus tocmai ca sa ii pot decora.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150 ml ulei
  • 300 ml lapte in amestec cu rom (am pus 2 esente)
  • 250 g zahar
  • 350 g faina
  • 10 g cacao
  • 1 praf de copt
  • In interior am facut combinatii din:  
  • nuca taiata si prajita
  • stafide
  • visine
  • ciocolata
  • Frisca pentru decor
  • Bomboane pentru decor
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins (briose) decorate:

Se freaca ouale cu zaharul pana ce zaharul s-a topit . Se adauga uleiul , laptele , apoi faina si praful de copt. Totul se mixeaza bine si se imparte in mod egal in forme de muffins. Se decoreaza dupa dorinta. Am facut combinatii cu visine, stafide, ciocolata, nuca prajita si scortisoara, cacao. Am folosit si hartie speciala pt muffins. Se coc in jur de 15 minute in cuptorul preincalzit. Se incearca cu o scobitoare, cand nu se lipeste aluatul de scobitoare atunci inseamna ca sunt facut.


Fiind onomastica vroiam ceva diferit. Asa ca am batut 500 ml frisca si m-am apucat sa ii decorez cu ce am avut prin casa: prima data cu frisca alba, apoi cu frisca colorata si apoi am facut niste ravase pe care le-am facut pe o foaie A4, le-am scris la calculator pe randuri, apoi le-am rupt si taiat cu foarfeca, le-am rulat pe o scobitoare si le-am legat cu o ata:)



Serviti va rog:)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins (briose) decorate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

vanilla 1

15.07.2010, 09:20

pfiu da ce vesele sunt!!! trec la fav!!!

Ina 1

15.07.2010, 20:35

nadina73 1

17.07.2010, 17:51

super 5 furcu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere