Muffins cu branza

de gaby_gabytza in Prajituri, 4 Feb 2013 | 1033 vizualizari

 

nu prea le-am reusit dar au avut un gust bun:D

 

INGREDIENTE

  • aluat
  • 300 g faina
  • 1 galbenus
  • esenta de portocala
  • 70 ml lapte
  • 100 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 3 linguri unt
  • 7 g drojdie
  • praf de sare
  • 2 linguri lapte
  • Umplutura
  • 100 g branza
  • 4 linguri smantana
  • 3 linguri lapte
  • 1 ou
  • 1 lingura faina
  • 4 linguri zahar
  • uns
  • 1 albus
  • 1 lingurita zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu branza:

Intr-un vas adaugam faina, la mijloc adaugam drojdia, galbenusul, esenta, zaharul amestecat cu untul topit si omogenizam. Adaugam plicurile de zahar vanilat, laptele si apa si incepem sa framantam pana devine o coca nelipicioasa. Dam aluatul la dospit pana isi dubleaza volumul.


Umplutura - amestecam branza cu smantana si zaharul pana obtinem o crema.Treptat adaugam laptele, faina si oul.


Coca o intindem intr-o foie dreptunghiulara si adaugam umplutura deasupra. Incepem sa rulam si taiem rulouri cca 3 cm. Rulourile se aseaza in tava (eu le-am asezat in tava de briose) tapetata cu hartie de copt. Le ungem cu albusul batut cu zaharul, le lasam 10 minute dupa care le dam la cuptor pana se rumenesc putin.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

gaby_gabytza 1

05.02.2013, 13:45

ms rocsi

gaby_gabytza 1

05.02.2013, 13:45

ms anna

gaby_gabytza 1

05.02.2013, 13:45

ms bunica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Biscuiți sprițați