Muffins cu branza

de gaby_gabytza in Prajituri, 4 Feb 2013 | 2830 vizualizari

 

nu prea le-am reusit dar au avut un gust bun:D

 

INGREDIENTE

  • aluat
  • 300 g faina
  • 1 galbenus
  • esenta de portocala
  • 70 ml lapte
  • 100 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 3 linguri unt
  • 7 g drojdie
  • praf de sare
  • 2 linguri lapte
  • Umplutura
  • 100 g branza
  • 4 linguri smantana
  • 3 linguri lapte
  • 1 ou
  • 1 lingura faina
  • 4 linguri zahar
  • uns
  • 1 albus
  • 1 lingurita zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu branza:

Intr-un vas adaugam faina, la mijloc adaugam drojdia, galbenusul, esenta, zaharul amestecat cu untul topit si omogenizam. Adaugam plicurile de zahar vanilat, laptele si apa si incepem sa framantam pana devine o coca nelipicioasa. Dam aluatul la dospit pana isi dubleaza volumul.

Umplutura - amestecam branza cu smantana si zaharul pana obtinem o crema.Treptat adaugam laptele, faina si oul.

Coca o intindem intr-o foie dreptunghiulara si adaugam umplutura deasupra. Incepem sa rulam si taiem rulouri cca 3 cm. Rulourile se aseaza in tava (eu le-am asezat in tava de briose) tapetata cu hartie de copt. Le ungem cu albusul batut cu zaharul, le lasam 10 minute dupa care le dam la cuptor pana se rumenesc putin. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose de Post cu Fructe (Reteta Video)