Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Am revenit printre voi si pentru ca am ramas in urma cu postarea catorva retete facute inainte de vacanta trebuie sa recuperez :)
Acesti muffins i-am facut pt Satic pt micul dejun.
Cu fructe aromate sunt numai bune de pus la pachet si cu siguranta sunt si pe placul copiilor. Ultima poza e imprumutata de la Adina :)
Mixam albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul si mai mixam 2-3 minute pana se topeste zaharul. Adaugam apoi treptat galbenusurile, uleiul si laptele mixand dupa fiecare.
La final incorporam treptat faina amestecata cu praful de copt si cu cacaoa folosind o spatula si amestecand usor sa nu se lase spuma.
Asezam cosuletele de hartie in tava de briose si cu o lingura umplem fiecare forma.
Punem deasupra fructele (cate 5-8 in fiecare forma) si dam tava la cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de aprox 25-30 minute sau facem testul cu scobitoarea.
Scoatem tava din cumptor si lasam sa se raceasca, apoi scoatem din tava si pudram cu zahar pudra.
1
Puteti folosi iaurt in loc de lapte
2
Fructele se pot inlocui cu orice alte fructe aromate
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult