Muffins cu capsuni a la Minichefs

de Corinuta in Prajituri, 17 Iun 2013 | 1506 vizualizari

 

Sa va spun ca n-am mancat demult asa briose bune? Si desi imi era mila de capsuni, ca le prefer proaspete si nu coapte, sa stiti ca nu-mi pare deloc rau ca le-am "stricat" ! :)) E grozava reteta, va indemn sa o incercati!

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 175 g zahar
  • 1 praf de copt
  • 1 baton de vanilie
  • 1 ou
  • 50 ml ulei
  • 200 ml lapte
  • 250 g capsuni
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu capsuni a la Minichefs:

Se amesteca faina cu praful de copt si bobitele de vanilie scoase din pastaie. In alt bol se mixeaza zaharul cu oul, se adauga incet laptele, apoi uleiul si se mixeaza bine pana se topeste zaharul.


Se toarna ingredientele umede peste cele uscate si se mixeaza bine sa se omogenizeze. La sfarsit se adauga si capsunile spalate si taiate cubulete si se amesteca usor cu o lingura.


Se pregatesc formele de briose si se pune in fiecare o lingura sau doua de aluat in functie de cat sunt de mari astfel incat sa nu fie chiar pline.


Se coc briosele in cuptorul preincalzit cam 25-30 de minute la foc potrivit, circa 180 de grade. Se verifica cu scobitoarea cand sunt frumos rumenite si daca s-au copt se scot la racit.


Se servesc pudrate cu zahar, daca va place.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se pot adauga fulgi de migdale deasupra inainte de a le da la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu capsuni a la Minichefs" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Corinuta 1

25.06.2013, 14:49

multumesc!

RuxyRux 1

03.07.2013, 20:06

Vai ce dulci si ce bune!

Corinuta 1

03.07.2013, 21:06

pup iubita Ruxy!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Briose finlandeze - Korvapuusti