Muffins cu mere si branza de vaci

de Cris2711 in Dulciuri, 5 Feb 2012 | 6585 vizualizari

 

Simpla dar extraordinar de buna:)

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 2 mere
  • 350grame faina
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 ou
  • 120 ml ulei
  • 250 grame branza de vaci
  • 100 grame zahar
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu mere si branza de vaci:

Merele curatate de coaja si de samburi se rad pe razatoarea mare,se adauga intr-un castron si se amesteca cu faina ,praf de copt,zaharul vanilat si scortisoara.
Intr-un alt castron se mixeaza oul apoi se adauga uleiul,zaharul si branza de vaci.

Apoi se incorporeaza prima compozitie in a doua si se pune in formele de muffins si se da la cuptorul preincalzit ,la 175 de grade ,circa 35 de minute.
Pofta buna:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu mere si branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (56)

Cris2711 1

08.02.2012, 11:16

Mihaela iti multumesc pentru cuvintele frumoase

Diana65 1

03.10.2012, 05:18

Buna ziua,
Reteta mi s-a parut foarte tentanta cand am gasit-o si am si facut-o.
Am o intrebare: am facut muffin-urile, dar mi-a iesit mult prea groasa compozitia, abia am putut incorpora toata compozitia uscata in cea umeda; am mai adaugat lapte, iaurt si inca un ou. Oare ce am gresit de nu mi-a iesit?
Multumesc.

Cris2711 1

03.10.2012, 10:46

Diana,imi pare rau,nu stiu ce sa zic,ingredientele le-am folosit intocmai,cantitatile deasemenea ,asa cum le-am scris si a iesit foarte bine.Eu am mixat intai prima compozitie,apoi a doua ,pe urma le-am incorporat si mixat impreuna si mi-a iesit fara probleme.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Muffins, trandafiri cu nuca