Muffins cu nuca de cocos

de adriana65 in Prajituri, 14 Dec 2009 | 4488 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • - 235 g unt moale
  • - 200 g zahar
  • - 2 oua
  • - un plic zahar vaniliat
  • - 1/2 lingurita esenta de migdale
  • - 200 g faina
  • - 125 ml lapte de cocos
  •  - un plic praf de copt
  • - un praf de sare
  • - 100 g fulgi de nuca de cocos
  • - 230 g crema de branza Philadelphia
  • - 250 g zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu nuca de cocos:

Se preincalzeste cuptorul. Se amesteca 200 g unt cu zaharul tos pana se albeste ( eu le-am amestecat in robotul de bucatarie, aproximativ 5 min. la viteza cea mai mare). Se adauga ouale, pe rand, amestecand bine dupa fiecare. In compozitie se adauga laptele de cocos, se amesteca 2 - 3 secunde. Compozitia de oua se scoate din robotul de bucatarie si se transfera intr-un castron mai mare. Separat se amesteca ingredientele solide: faina, praful de copt, sarea si fulgii de cocos. Se adauga la compozitia de oua, amestecand usor cu o lingura. Cu o lingura se pune aluat in formele de briose captusite cu hartie speciala. Briosele se lasa la cuptor aproximativ 15 - 20 minute, se scot din cuptor, dupa care se lasa sa se raceasca. Crema de branza se bate cu untul ramas, vanilia si extractul de migdale; se adauga treptat zaharul pudra, si se continua amestecarea pana ce devine cremos. Se scot briosele din forme si fiecare se orneaza cu crema. Deasupra am presarat nuca de cocos atat naturala, cat si putin prajita, mai mult pentru efectul obtinut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

cristinne 1

16.02.2010, 11:48

de unde cumparati voi formele de hartie?? plssss sa imi spuna si mie careva

nadina73 1

25.05.2010, 00:50

ce bine arata super 5 furci mari de totam trect-o la favo

elena1988 1

02.02.2011, 17:11

hartiutele pentru muffins se gasesc in orice hipermarket, auchan, real, carrefour. arata tare bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mafine