Muffins de vitel cu legume mexicane

de mihaelar63 in Vita, 23 Ian 2016 | 4459 vizualizari

 

Am dorit niste chiftelute mai altfel decat cele cu usturoi cu care suntem obisnuiti .
La fel am dorit sa nu fie prajite in baie de ulei .
M-am inspirat de aici :http://southernfood.about.com/od/meatloafrecipes/r/meatloaf-muffins.htm.
Legumele mexicane folosite ca si garnitura au adus aportul de vitamine si veselie in farfurie atat de necesar in anotimpul rece .

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne tocata de vitel
  • 1 ceapa mica
  • 1 ou
  • 1 lingurita usturoi tocat
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri ketchup
  • 1 lingura sos Wortchester
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita oregano
  • sare
  • piper
  • ulei [eu am avut cu pulverizator ]
  • 750 g legume mexicane congelate
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins de vitel cu legume mexicane:

  1. Amestecati carnea tocata cu sare, piper, cimbru, oregano, ketchup, sos Worchester, pesmet si usturoi.
  2. Pentru ca ceapa sa fie mai fina am maruntit-o in vasul atasat blendarului vertical de mana.
  3. Amestecati bine sa se omogenizeze toate ingredientele.
  4. Luati o tava pentru muffins si pulverizati ulei in fiecare locas.
  5. Distribuiti in mod egal compozitia de carne tocata in tava de muffins.
  6. Se pune tava cu carne la copt in cuptorul infierbantat timp de 20-30 minute.
  7. Obs: nu lasati la  copt foarte mult. Bucatile de carne se vor scoate mai usor din forme.
  8. Am pus intr-un wok incapator legumele impreuna cu o cana cu apa.
  9. Am lasat pe foc 10 minute pana cand apa s-a evaporat .
  10. Obs . Acest sortiment de legume este delicios. Nu trebuie sa mai adugati nimic, contine in compozitie si ulei de rapita si de cocos.
  11. Serviti legumele calde impreuna cu muffins de carne.
  12. Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Dupa coacere carnea mi-a parut putin seaca. Pe viitor, daca voi prepara cu carne de vita/vitel, voi suplimenta cu un ou, ketchup sau lapte in compozitie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins de vitel cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu carne si verdeata (reteta video)