Musaca

de madi_marin in Pui, 16 Apr 2010 | 4676 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui dezosate
  • 1 kg cartofi
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • unt
  • 3 oua
  • 2 linguri cu smatana
  • 100 g cascaval
  • 1 cana cu suc de rosii
  • condimente pentru carnea de pui
  • marar proaspat
  • ulei+faina pentru tapetat cratita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca:

Pulpele de pui se pun la fiert.


Cartofii se curata, se spala, se taie cubulete si se fierb. Cand sunt gata se fac piure cu untul. Se da deoparte.


Carnea fiarta se taie marunt, se amesteca cu ceapa verde tocata fin, cu morcovul dat pe razatoarea cu ochiuri mici, usturoi, condimente, mararul tocat fin si suc de rosii, apoi se pun toate din nou pe foc cu putina apa pentru 15 minute.Se lasa apoi la racit si se amesteca cu un ou crud si jumatate din cascavalul ras.


Se unge o cratita cu ulei, se tapeteaza cu faina si se pun un strat de piure, apoi carnea si se acopera cu inca un strat de piure. Ouale ramase se amesteca cu smantana si cu restul de cascaval si amestecul obtinut se intinde peste stratul de piure de deasupra. Se da vasul la cuptor pana se incheaga si se rumeneste frumos . Se serveste cu salata la alegere.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

dicarmencitta1957 1

17.04.2010, 20:04

Asa fac si eu,dar pun intr-o tava dreptunghiulara si il tai ca pe tort.Uite am invatat ceva de la tine,eu nu puneam in oua smantana.Cred ca este foarte buna musacaua ta.Ai 5 furculite de la mine si felicitari pentru prezentarea,arata super,parca este un tort.

madi_marin 1

17.04.2010, 20:34

dicarmencitta....multumesc frumos

mariac 1

19.04.2010, 15:59

parca e desenata foarte bine arata,nota 10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe marinate la cuptor