Musaca

de madi_marin in Pui, 16 Apr 2010 | 4915 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui dezosate
  • 1 kg cartofi
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • unt
  • 3 oua
  • 2 linguri cu smatana
  • 100 g cascaval
  • 1 cana cu suc de rosii
  • condimente pentru carnea de pui
  • marar proaspat
  • ulei+faina pentru tapetat cratita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca:

Pulpele de pui se pun la fiert.


Cartofii se curata, se spala, se taie cubulete si se fierb. Cand sunt gata se fac piure cu untul. Se da deoparte.


Carnea fiarta se taie marunt, se amesteca cu ceapa verde tocata fin, cu morcovul dat pe razatoarea cu ochiuri mici, usturoi, condimente, mararul tocat fin si suc de rosii, apoi se pun toate din nou pe foc cu putina apa pentru 15 minute.Se lasa apoi la racit si se amesteca cu un ou crud si jumatate din cascavalul ras.


Se unge o cratita cu ulei, se tapeteaza cu faina si se pun un strat de piure, apoi carnea si se acopera cu inca un strat de piure. Ouale ramase se amesteca cu smantana si cu restul de cascaval si amestecul obtinut se intinde peste stratul de piure de deasupra. Se da vasul la cuptor pana se incheaga si se rumeneste frumos . Se serveste cu salata la alegere.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

dicarmencitta1957 1

17.04.2010, 20:04

Asa fac si eu,dar pun intr-o tava dreptunghiulara si il tai ca pe tort.Uite am invatat ceva de la tine,eu nu puneam in oua smantana.Cred ca este foarte buna musacaua ta.Ai 5 furculite de la mine si felicitari pentru prezentarea,arata super,parca este un tort.

madi_marin 1

17.04.2010, 20:34

dicarmencitta....multumesc frumos

mariac 1

19.04.2010, 15:59

parca e desenata foarte bine arata,nota 10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor cu bere si cartofi piure