Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Preluata de la Sefu si adaptata putin!
Coacem vinetele si fierbem catofii in coaja.Apoi curatam vinetele,cartofii si pasam ca sa obtinem textura unui piure.
Pregatim sosul bechamel: topim untul ,adaugam faina si stingem cu lapte si adaugam sare ,piper si nucsoara.
Carnea o amestecam cu ceapa tocata ,condimentele,rosiile taiate cubulete si cele 3 oua.
Intr-o tava unsa in prealabil cu unt intindem un strat de piure ,apoi intindem stratul de carne ,iar un strat de piure si acoperim totul cu sosul bechamel si presaram branza.
O coacem la foc mediu.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult