Musaca cu cascaval

de alina_paula in Mancaruri cu carne, 9 Oct 2012 | 2201 vizualizari

 

o r eteta pentru copii simpla si gustoasa...dar si parintii o vor savura cu placere...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne pui tocata (poate fi si de porc, vita sau amestec)
  • 3 cepe
  • sare, piper, boia dulce, cimbru uscat
  • 1,5 kg cartofi
  • 2 oua
  • cascaval 250g
  • rosii 5 buc
  • 3 linguri ulei +2 linguri ulei pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu cascaval:

Cartofii se curata si se pun la fiert 15 minute.


Ceapa se toaca marunt, se pune uleiul si apa si se fiebe pana cand aceasta se inmoaie , apoi se pune carnea, sarea si condimentele.


Cartofii se scot si se lasa la racit.Cand s-au racit cat sa poata fi tinuti in mana se taie rondele mai grosute.


Rosiile se taie rondele.


O tava se unge cu ulei, se pune jumatate din compozitia de carne, un strat de rosii, alt strat de carne si deasupra cartofi.


Oualele se bat cu furculita si se pun peste cartofi.


Se pune tava in cuptor pana se rumemeste putin deasupra.


Se scoate tava, se pune cascavalul ras si se mai introduce tava in cuptor aproximativ 5 min.(pana se rumeneste cascavalul).


Se serveste calda cu ardei in otet sau orice alte salate acre.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:39

love_cherry 1

12.01.2013, 16:45

babi5 1

04.09.2013, 08:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi dauphinoise