Musaca cu de toate

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 27 Noi 2013 | 22514 vizualizari

 

Am pus acesta titulatura pentru ca e cu mai multe chestii, dupa cum urmeaza: carne, ceapa, morcov, telina, rosii, ardei, pasta de ardei si mai puneam daca mai aveam ce, dar cum nu mai aveam m-am oprit.....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi albi
  • 800 g carne tocata porc
  • 9 fire ceapa verde
  • 2 morcovi cca 200 g
  • 1 telina cca 120 g
  • 350 g amestec rosii cu ardei si frunze de telina( din camara mea )
  • 50 g pasta ardei de la Univer
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 100 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu de toate:

Mai intai ne ocupam de umplutura. Ceapa o taiem marunt, morcovul si telina le dam pe razatoarea mica, apoi le punem in tuciulet cu sare si piper si le calim. Peste ele adaugam amestecul de rosii si ardei si carnea tocata si lasam cca 20 min pe foc, amestecam din cand in cand sa se caleasca uniform. Rasturnam amestecul intr-o craticioara, adaugam pasta de ardei si ouale si omogenizam. Nu-i nevoie sa mai adaugam sare, pasta de ardei e cam sarata.


Apoi ne apucam sa curatam cartofii sa-i taiem felii rotunde si sa le prajim si pe o parte si pe alta, nu foarte mult, cat sa se patrunda.


Intr-un vas de yena (rotund) asezam un strat de cartofi, apoi unul de amestec si tot asa, pana terminam amestecul, ultimul strat este de cartofi peste care radem fasii de cascaval. Dam vasul la cuptor cca 1 ora.


Eu asez vasul in tava de la aragaz si in tava torn apa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu de toate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Bya Ralu 1

27.11.2013, 22:41

buna

rena 1

28.11.2013, 01:07

MotanLaOale 1

28.11.2013, 09:23

buna buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj cu ceva fin Delaco si iaurt