Musaca de cartofi cu carne (altfel)

de ela in Vita, 7 Dec 2011 | 11669 vizualizari

 

e musaca si nu e :)))

 

INGREDIENTE

  • 700 g muschi de vitel
  • 1,5 kg cartofi
  • 1 fir de praz mai mare
  • 2 linguri faina
  • 750 ml supa (eu am avut de curcan)
  • 50 gr branza rasa
  • 1 cub concentrat de vita
  • lapte
  • 1 pachet unt
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • vegeta de legume
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu carne (altfel):

Punem carnea in robotul de bucatarie si o tocam.Taiem marunt prazul si il punem la calit in putin ulei,apoi adaugam carnea tocata,sare,piper si cimbru dupa gust.Lasam la foc potrivit cateva minute,amestecand din cand in cand,pana se albeste putin carnea.Se pune faina si lasam 3minute,turnam supa si lasam sa fiarba vreo 30minute,amestecand din cand in cand si mai punem apa daca trebuie,punem si cubul de vita.Egata cand a scazut zeama si de abea acopera carnea.

Intre timp curatam cartofii si ii punem la fiert in apa cu sare si vegeta,20minute.Scurgem zeama si pregatim un pireu cu lapte si putin unt.

Punem carnea intr-un vas termorezistent,nivelam apoi punem pireul,presaram telemeaua,punem cateva cubulete de unt si dam la cuptor,la foc potrivit vreo 60minute,pana se rumeneste frumos compozitia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu carne (altfel)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

MIUTA 1

09.12.2011, 23:14

Foarte buna

MVMih 1

16.12.2011, 16:14

Ela...reteta e altfel si e bine. As incerca si eu ...dar cred k nu mai e....asa ca sa mai faci

ela 1

16.12.2011, 16:56

Mihule...ce-ar fi sa iti faci? ,pe unde ai disparut in ultimul timp?

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi si vinete