Musaca de cartofi cu soia

de mimmi in Mancaruri de post, 1 Dec 2010 | 8597 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi mari fierti,
  • 3 morcovi fierti,
  • 100 g soia fiarta,
  • sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu soia:

Razalim morcovii si ii punem intr-o oala cu putin ulei la calit.Intre timp razalim si cartofii.Soia dupa ce am fiert-o o punem la strecurat.Cand s-au calit morcovii adaugam soia,sare,piper si cimbru si le amestecam.Tapetam o forma cu ulei,punem un strat de cartofi unul de soia,unu de cartofi,unu de soia si ultimul de cartofi.Se da la cuptor pana se face pe deasupra scoarta,cam 35-40 de minute.Am servit langa salata de sfecla rosie.Este o mancare gustoasa,pe care o puteti incerca dac atineti post.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

pe 12.07 la 17:24

Vinete umplute cu legume și brânzeturi - Rețeta gustoasă de vară

pe 12.07 la 16:17

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

pe 12.07 la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

pe 12.07 la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu ardei gras