Musaca de post la Multicooker

de AdyNA_RadU in Mancaruri de post, 6 Dec 2014 | 8102 vizualizari

 

Musaca de post rapida si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 3 morcovi
  • 3 cepe
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 lg margarina
  • 2 lg ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • Sare
  • Piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de post la Multicooker:

Am pus apa sa fiarba si am selectat BOIL.Cand apa a inceput sa fiarba am adaugat cartofii si morcovii taiati.Dupa 30 minute erau fierti.Am pus morcovii intr-un bol si cartofii intr-alt bol. Cartofii i-am pasat cu o lingura de margarina si putina sare si am facut un piure. Am spalat oala Multicooker, am sters-o de apa, am selectat FRY pentru 20 minute si am pus 2 linguri de ulei.Dupa 1 minut am adaugat ceapa tocata marunt.Cand ceapa a capatat culoarea aurie am adaugat si morcovul fiert si tocat marunt.Dupa 2-3 minute am adaugat si pasta de tomate, sare si piper.Am mai asteptat 2-3 minute si am adaugat in final patrunjelul tocat. Am pus compozitia intr-un vas, am spalat vasul Multicooker si am inceput sa ,,asamblez” musacaua.Am uns vasul cu putina margarina,apoi am pus un strat de piure, un strat din compozitia cu morcov , ceapa, pasta tomate .Am setat multicookerul pe modul BAKE pentru 20 minute.In final a iesit o musaca foarte gustoasa pe care am servit-o alaturi de sfecla rosie murata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de post la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu ciuperci la Multicooker