Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Musaca de post rapida si foarte gustoasa.
Am pus apa sa fiarba si am selectat BOIL.Cand apa a inceput sa fiarba am adaugat cartofii si morcovii taiati.Dupa 30 minute erau fierti.Am pus morcovii intr-un bol si cartofii intr-alt bol. Cartofii i-am pasat cu o lingura de margarina si putina sare si am facut un piure. Am spalat oala Multicooker, am sters-o de apa, am selectat FRY pentru 20 minute si am pus 2 linguri de ulei.Dupa 1 minut am adaugat ceapa tocata marunt.Cand ceapa a capatat culoarea aurie am adaugat si morcovul fiert si tocat marunt.Dupa 2-3 minute am adaugat si pasta de tomate, sare si piper.Am mai asteptat 2-3 minute si am adaugat in final patrunjelul tocat. Am pus compozitia intr-un vas, am spalat vasul Multicooker si am inceput sa ,,asamblez” musacaua.Am uns vasul cu putina margarina,apoi am pus un strat de piure, un strat din compozitia cu morcov , ceapa, pasta tomate .Am setat multicookerul pe modul BAKE pentru 20 minute.In final a iesit o musaca foarte gustoasa pe care am servit-o alaturi de sfecla rosie murata.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult