Muschi de vita la gratar

de mihaelar63 in Vita, 24 Aug 2010 | 5388 vizualizari

 

un muschi de vita la gratar , bine preparat e un adevarat festin !!!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr muschi vita
  • sare
  • piper
  • 100 gr unt
  • patrunjel
  • cimbru
  • 50 ml ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita la gratar:

se feliaza muschiul de vita


se condimenteaza si se unge cu ulei


se prajeste la gratar cate 3-4 min pe fiecare parte


untul se taie in cubulete care se tavalesc prin verdeata tocata


serviti rapid muschiuletul, cu untul deasupra se va topi fragezind carnea .


am ,, asezonat muschiuletul cu cartofi cu verdeata , salata de varza,rosii + o bere alba nefiltrata .

 

TIPS-URI

1

muschiul de vita nu se bate , ii dati eventual cateva lovituri cu palma facuta pumn sau bateti foarte usor cu manerul cutitului .

2

nu frigeti prea tare ,va deveni rigid este gustos facut mediu cu interiorul usor rozaliu .

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

02.09.2010, 16:52

de data asta va fi si mai bun , am primit marfa proaspata vitel

eleny2010 1

02.11.2010, 15:19

suna interesant .trebuie sa fie un adevarat deliciu

mihaelar63 1

02.11.2010, 16:34

Eleny untul peparat cu condimente si verdeata se topeste pe muschiul fierbinte si il fragezeste , intradevar e delicios.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rasol de vita cu hrean si cartofi nature