Muschiulet de porc in sos picant

de JulyCris in Porc, 17 Sep 2014 | 1704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un muschiulet de porc(aprox 500 gr)
  • 2 cepe
  • o cutie 400 gr rosii in bulion
  • o capatana usturoi
  • 3-4 linguri faina
  • 100 ml ulei
  • sare si piper dupa gust
  • o legatura patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in sos picant:

Punem uleiul la incins. Spalam muschiuletul si-l taiem felii potrivit de groase.Le punem in cratita cu ulei si lasam sa se "undeasca" pe ambele parti. Intre timp,curatam si spalam ceapa,apoi o taiem cubulete si o adaugam peste carne.


Mai lasam sa se caleasca putin pana se inmoaie. Punem apa cat sa acopere carnea si lasam sa fiarba la foc mic. cand carnea este aproape fiarta(incercam cu furculita),adaugam rosiile in bulion tocate marunt sau date pe razatoare. Mai adaugam apa(dupa caz),apoi punem sare sau delikat si piper dupa gust.Usturoiul il putem zdrobi sau il putem taia rondele si-l adaugam in sos. Intr-un castronel,punem faina si amestecam cu apa(sa se faca un aluat da cel pt clatite la consistenta),apoi adaugam amestecul in cratita amestecand continuu.


Mai lasam pe foc aproximativ 15-20 minute sa fiarba si faina,amestecand din cand in cand sa nu se lipeasca,apoi oprim focul. La final,adaugam patrunjel verde tocat marunt.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in sos picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Valclaudia 1

17.09.2014, 18:39

vreau si eu o portie!

Rocsi 1

17.09.2014, 21:13

O mancare pe placul meu

reisnaor_2006 1

25.09.2014, 15:11

bun de tot

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu verdeata