Muschiulet de porc in sos picant

de JulyCris in Porc, 17 Sep 2014 | 8397 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un muschiulet de porc(aprox 500 gr)
  • 2 cepe
  • o cutie 400 gr rosii in bulion
  • o capatana usturoi
  • 3-4 linguri faina
  • 100 ml ulei
  • sare si piper dupa gust
  • o legatura patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in sos picant:

Punem uleiul la incins. Spalam muschiuletul si-l taiem felii potrivit de groase.Le punem in cratita cu ulei si lasam sa se "undeasca" pe ambele parti. Intre timp,curatam si spalam ceapa,apoi o taiem cubulete si o adaugam peste carne.

Mai lasam sa se caleasca putin pana se inmoaie. Punem apa cat sa acopere carnea si lasam sa fiarba la foc mic. cand carnea este aproape fiarta(incercam cu furculita),adaugam rosiile in bulion tocate marunt sau date pe razatoare. Mai adaugam apa(dupa caz),apoi punem sare sau delikat si piper dupa gust.Usturoiul il putem zdrobi sau il putem taia rondele si-l adaugam in sos. Intr-un castronel,punem faina si amestecam cu apa(sa se faca un aluat da cel pt clatite la consistenta),apoi adaugam amestecul in cratita amestecand continuu.

Mai lasam pe foc aproximativ 15-20 minute sa fiarba si faina,amestecand din cand in cand sa nu se lipeasca,apoi oprim focul. La final,adaugam patrunjel verde tocat marunt.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in sos picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Valclaudia 1

17.09.2014, 18:39

vreau si eu o portie!

Rocsi 1

17.09.2014, 21:13

O mancare pe placul meu

reisnaor_2006 1

25.09.2014, 15:11

bun de tot

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu garnitura de cartofi aurii