Muschiulet de porc in sos picant

de JulyCris in Porc, 17 Sep 2014 | 1518 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un muschiulet de porc(aprox 500 gr)
  • 2 cepe
  • o cutie 400 gr rosii in bulion
  • o capatana usturoi
  • 3-4 linguri faina
  • 100 ml ulei
  • sare si piper dupa gust
  • o legatura patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in sos picant:

Punem uleiul la incins. Spalam muschiuletul si-l taiem felii potrivit de groase.Le punem in cratita cu ulei si lasam sa se "undeasca" pe ambele parti. Intre timp,curatam si spalam ceapa,apoi o taiem cubulete si o adaugam peste carne.

Mai lasam sa se caleasca putin pana se inmoaie. Punem apa cat sa acopere carnea si lasam sa fiarba la foc mic. cand carnea este aproape fiarta(incercam cu furculita),adaugam rosiile in bulion tocate marunt sau date pe razatoare. Mai adaugam apa(dupa caz),apoi punem sare sau delikat si piper dupa gust.Usturoiul il putem zdrobi sau il putem taia rondele si-l adaugam in sos. Intr-un castronel,punem faina si amestecam cu apa(sa se faca un aluat da cel pt clatite la consistenta),apoi adaugam amestecul in cratita amestecand continuu.

Mai lasam pe foc aproximativ 15-20 minute sa fiarba si faina,amestecand din cand in cand sa nu se lipeasca,apoi oprim focul. La final,adaugam patrunjel verde tocat marunt.

Pofta mare!

 

RETETA IN IMAGINI

Muschiulet de porc in sos picant-0
Muschiulet de porc in sos picant-1

COMENTARII (14)

Valclaudia

Valclaudia 1

17.09.2014, 18:39

vreau si eu o portie!

Rocsi

Rocsi 1

17.09.2014, 21:13

O mancare pe placul meu

reisnaor_2006

reisnaor_2006 1

25.09.2014, 15:11

bun de tot

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!