Muschiulet de porc umplut cu sunca de casa si legume

de babi5 in Porc, 12 Apr 2014 | 2650 vizualizari

 

Fara comentariu decat !!! este prima data cand incerc varianta aceasta, fiindca asta am avut si am zis ca nu poate fi rau si intra-devar nu m-am inselat... Bunnnnnnn...

 

INGREDIENTE

  • 600 gr muschiulet porc (1 buc,)
  • sare
  • piper
  • 150 gr sunca de casa
  • 1 morcov (potrivit ca marime)
  • 1/2 ardei galben
  • salata verde (pentru decor)
  • rosii cherry (pentru decor )
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura mustar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc umplut cu sunca de casa si legume:

Se spala muschiuletul si se tamponeaza cu un prosop absorbant de surplusul de apa, apoi se taie pe lungime (nu pana jos). Se bate bine apoi se condimenteaza. Se taie sunca feliute,morcovul si ardeiul se curata, se spala si se taie fasii. Muschiuletul se unge cu o pensula de silicon cu putin ulei, apoi se unge cu lingura de mustar. Se aseaza bucatile de sunca simetric cu morcovul si ardeiul. Se ruleza muschiuletul si se inchide din loc in loc cu scobitori. Se ia o bucata de folie de aluminiu, se unge muschiuletul cu uleiul ramas, se inchide cu folia de aluminiu, se aseaza intr-o tava. Se pune 200 ml apa si se introduce tava in cuptorul incins la 220 grade. Se lasa cca 1 ora. Inainte de a scoate din cuptor desfacem folia si mai lasam 10 minute sa se rumeneasca.


Prezentam pe platou, ornam cu salata verde si rosii cherry.


Pofta sa fie!

 

TIPS-URI

1

 Este foarte bun si pentru felul doi si ca antreu rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc umplut cu sunca de casa si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

babi5 1

13.04.2014, 12:04

Valclaudia,MotanLaOale,simona72

simonacallas 1

14.04.2014, 23:46

Foarte bun

babi5 1

15.04.2014, 20:22

Multumesc simonacallas este chiar foarte buna combinatia

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

RETETA RECOMANDATA
Muşchiuleţ de porc umplut