Muschiulet de porc umplut cu sunca de casa si legume

de babi5 in Porc, 12 Apr 2014 | 4159 vizualizari

 

Fara comentariu decat !!! este prima data cand incerc varianta aceasta, fiindca asta am avut si am zis ca nu poate fi rau si intra-devar nu m-am inselat... Bunnnnnnn...

 

INGREDIENTE

  • 600 gr muschiulet porc (1 buc,)
  • sare
  • piper
  • 150 gr sunca de casa
  • 1 morcov (potrivit ca marime)
  • 1/2 ardei galben
  • salata verde (pentru decor)
  • rosii cherry (pentru decor )
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura mustar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc umplut cu sunca de casa si legume:

Se spala muschiuletul si se tamponeaza cu un  prosop absorbant de surplusul de apa, apoi se taie pe lungime (nu pana jos). Se bate bine apoi se condimenteaza. Se taie sunca feliute,morcovul si ardeiul se curata, se spala si se taie fasii. Muschiuletul se unge cu o pensula de silicon cu putin ulei, apoi se unge cu lingura de mustar. Se  aseaza bucatile de sunca simetric cu morcovul si ardeiul. Se ruleza muschiuletul si se inchide din loc in loc cu scobitori. Se ia o bucata de folie de  aluminiu, se unge muschiuletul cu uleiul ramas, se inchide cu folia de aluminiu, se aseaza intr-o tava. Se pune 200 ml apa si se introduce  tava in cuptorul incins la 220 grade. Se lasa cca 1 ora. Inainte de a scoate din cuptor desfacem folia si mai lasam 10 minute sa se rumeneasca.

Prezentam pe platou, ornam cu salata verde si rosii cherry.

Pofta sa fie!

TIPS-URI

1

 Este foarte bun si pentru felul doi si ca antreu rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc umplut cu sunca de casa si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

simonacallas 1

14.04.2014, 23:46

Foarte bun

babi5 1

15.04.2014, 20:22

Multumesc simonacallas este chiar foarte buna combinatia

Rahela Velicu 1

24.06.2021, 19:44

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava cu nuca

de RODIMUR 8

ieri la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 1

pe 25.09 la 21:18

Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

de oanapl 7

pe 24.09 la 21:03

Reteta de placinta floare cu branza, usturoi si ardei gras rosu

de oanapl 7

pe 24.09 la 15:45

TOP
utilizatori

oanapl

4482 puncte

Rocsi

2150 puncte

 Merisor

1400 puncte

dantes

1204 puncte

Rahela Velicu

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muşchiuleţ de porc umplut