Muschiulet file

de elena1988 in Porc, 26 Mar 2011 | 3805 vizualizari

 

A iesit foarte bun, este mai bun cand este rece a doua zi, m-am inspirat din reteta lui nadina 73, ii multumesc foarte mult, http://www.bucataras.ro/retete/muschiulet-filepastrana-mezel-13046.html

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc cam de 1,5 kg
  • piper si sare
  • 1 capatana de usturoi
  • oregano cimbru si foi de dafin, rozmarin
  • 3 linguri de sos de rosii si eu am pus o lingura de pasta de ardei si usturoiul tocat marunt
  • tifon lat si mai mare
  • 50 ml de vin rosu sec
  • untura( eu am topit o bucata de slanina curata de porc)
  • hartie de copt
  • sfoara pentru legat
  • Pentru tava: 150 ml de vin rosu, ulei si apa cam 1 pahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet file:

Bunnnn, frecam carnea cu sare si piper, apoi facem sosul din usturoiul tocat marunt, sosul de rosii si pasta de ardei iute, apoi punem condimentele si vinul ( 50 ml) si imbracam muschiuletul cu pasta aceasta.


Punem si foi de dafin deasupra, ungem bine bine tifonul cu untura si punem muschiuletul. Il invelim bine in tifon si apoi in hartie de copt.


Strangem bine cu o sfoara si punem la frigider timp de 3 zile. Dupa 3 zile il punem intr-o tava si punem uleiul, apa si vinul.


Bagam la cuptor pentru 1 ora, apoi il scoatem din hartie si tifon, si il mai lasam 45 de minute.


Este mult mai bun rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet file" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (52)

elena1988 1

29.03.2011, 14:54

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 21:24

foarte frumos arata

gio 1

17.12.2013, 19:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Terina de porc infasurata in bacon