Muschiulet file

de elena1988 in Porc, 26 Mar 2011 | 7024 vizualizari

 

A iesit foarte bun, este mai bun cand este rece a doua zi, m-am inspirat din reteta lui nadina 73, ii multumesc foarte mult, http://www.bucataras.ro/retete/muschiulet-filepastrana-mezel-13046.html

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc cam de 1,5 kg
  • piper si sare
  • 1 capatana de usturoi
  • oregano cimbru si foi de dafin, rozmarin
  • 3 linguri de sos de rosii si eu am pus o lingura de pasta de ardei si usturoiul tocat marunt
  • tifon lat si mai mare
  • 50 ml de vin rosu sec
  • untura( eu am topit o bucata de slanina curata de porc)
  • hartie de copt
  • sfoara pentru legat
  • Pentru tava: 150 ml de vin rosu, ulei si apa cam 1 pahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet file:

Bunnnn, frecam carnea cu sare si piper, apoi facem sosul din usturoiul tocat marunt, sosul de rosii si pasta de ardei iute, apoi punem condimentele si vinul ( 50 ml) si imbracam muschiuletul cu pasta aceasta.

Punem si foi de dafin deasupra, ungem bine bine  tifonul cu untura si punem muschiuletul. Il invelim bine in tifon si apoi in hartie de copt.

Strangem bine cu o sfoara si punem la frigider timp de 3 zile. Dupa 3 zile il punem intr-o tava si punem uleiul, apa si vinul.

Bagam la cuptor pentru 1 ora, apoi il scoatem din hartie si tifon, si il mai lasam 45 de minute.

Este mult mai bun rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet file" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare chinezeasca cu pui/ porc