Napolitana cu ciocolata de casa

de Lavinia in Prajituri, 2 Sep 2014 | 4470 vizualizari

 

Am avut aceasta prajitura pe masa botezului lui Luca-Stefan,nepotelul meu.Am facut in total 6 feluri de prajituri : Snickers, ,,Tavalita cu cocos " Prajitura cu mac si crema de vanilie" , Prajitura cu nuca si rom,Salam de biscuiti si aceasta prajitura care se face extrem de rapid si usor.

 

INGREDIENTE

  • 3 foi de napolitane
  • 250 g zahar
  • 125 ml apa
  • 350 g lapte praf
  • 100 g unt
  • 30 g cacao
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitana cu ciocolata de casa:

Am pus intr-o craticioara apa cu zaharul pana a ajuns la punctul de fierbere.


Din momentul cand a inceput sa fiarba am mai lasat siropul pe foc aprox 3-4 minute.


Am adaugat untul si am amestecat pana am obtinut un sirop omogen.


Peste sirop am pus laptele la praf si am amestecat energic .


Am intins jumatate din compozitie peste prima de foaie de napolitana.


Peste restul de compozitie am adaugat cacaua si am omogenizat bine.


Am acoperit stratul de ciocolata alba cu o foaie de napolitana si am intins rapid compozitia de ciocolata neagra(se intareste foarte repede)


Peste ciocolata neagra am pus ultima foaie si am dat prajitura intr-un loc racoros peste noapte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitana cu ciocolata de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

simona72 1

03.09.2014, 12:20

Tare bune!!

Panacris 1

03.09.2014, 15:41

Delicioase! Să crească mare Luca-Ștefan!

Lavinia 1

03.09.2014, 18:20

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Foi de napolitana cu crema si nuca