Napolitane cu crema de bomboane de lapte

de rodicamaria in Dulciuri, 11 Feb 2012 | 2143 vizualizari

 

O reteta veche ,antica si de demult !

 

INGREDIENTE

  • 300-350 g bomboane de lapte(Cipi Lapte drops-vezi poza)
  • 7 linguri lapte
  • 200 g(un pachet)unt
  • foi napolitane
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane cu crema de bomboane de lapte:

Bomboanele se pun la foc mic ,intr-o craticioara antiaderenta,cu laptele.Cand s-au topit se pune untul si se fierbe in continuare amestecand continuu.La inceput are aspect branzit dar amestecati in continuu la foc mic si dupa cateva minute se inglobeaza tot untul si devine o crema fina,omogena.


Fierbinte se intinde pe foaia de napolitana,pe partea cu romburi,cam 5 linguri pe o foaie,se pune alta foaie deasupra si tot asa.


Eu am mai avut doar 2 foi de napolitana.Am facut reteta pe jumatate.Am taiat cele doua foi in jumatate si crema a fost exact cat trebuia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane cu crema de bomboane de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

diana_k 1

12.02.2012, 21:16

o reteta tare buna!

Lau 1

13.02.2012, 15:02

imi place

andreea_angelo 1

02.12.2012, 22:16

am sa o incerc si eu cat de curand

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu biscuiti, napolitane si mascarpone