Natillas de ciocolata

de sandytza in Dulciuri, 21 Iul 2009 | 3251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 galbenusuri
  • 1 l lapte
  • 50 gr zahar
  • 150 gr ciocolata menaj
  • 1 fiola esenta de rom
  • 1 lingura de maizena
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Natillas de ciocolata:

Se pune intr-o craticioara pe foc 800 ml lapte impreuna cu ciocolata si se amesteca pana se topeste ciocolata. Nu trebuie sa fiarba. Se lasa la racit.



Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul pana acestea isi dubleaza volumul. Se adauga romul .


Intr-un pahar se pune200 ml lapte si maizena si se amesteca pana se dizolva aceasta din urma. Se adauga peste galbenusuri.



Cand ciocolata s-a racit , se amesteca cu galbenusurile se se pune din nou pe foc. Se amesteca continu iar cand a inceput sa dea primul clocot se ia de pe foc si se toarna in boluri.



Se serveste rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Natillas de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

adry88 1

19.05.2011, 16:14

foarte delicios

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 14:07

bun bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura (pasca) cu branza si ciocolata