Natillas de ciocolata

de sandytza in Dulciuri, 21 Iul 2009 | 1980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 galbenusuri
  • 1 l lapte
  • 50 gr zahar
  • 150 gr ciocolata menaj
  • 1 fiola esenta de rom
  • 1 lingura de maizena
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Natillas de ciocolata:

Se pune intr-o craticioara pe foc 800 ml lapte impreuna cu ciocolata si se amesteca pana se topeste ciocolata. Nu trebuie sa fiarba. Se lasa la racit.



Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul pana acestea isi dubleaza volumul. Se adauga romul .


Intr-un pahar se pune200 ml lapte si maizena si se amesteca pana se dizolva aceasta din urma. Se adauga peste galbenusuri.



Cand ciocolata s-a racit , se amesteca cu galbenusurile se se pune din nou pe foc. Se amesteca continu iar cand a inceput sa dea primul clocot se ia de pe foc si se toarna in boluri.



Se serveste rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Natillas de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 28 %
499.99 lei
359.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

adry88 1

19.05.2011, 16:14

foarte delicios

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 14:07

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

13110 puncte

RODIMUR

12670 puncte

Camelya

11120 puncte

Rocsi

6270 puncte

Oana

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert crema de zahar ars