Naut cu spanac

de articook in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2010 | 2622 vizualizari

 

Reteta aceasta e inspirata de la Jamie O.
Se potriveste sa fie servita la cina, fiind usor de digerat.
Reteta e atit de simpla incat e imposibil sa dati gres si iti ia 15 minute sa o gatesti.

 

INGREDIENTE

  • ulei de masline extra virgin
  • 1 ceapa rosie mare, taiata felii subtiri
  • 2 catei de usturoi, taiati marunt
  • o lingura de chimen, ardei iute si seminte de mustar
  • 400g naut din conserva
  • 800g spanac, proaspat sau congelat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Naut cu spanac:

Intr-o tigaie mare, puneti uleiul de masline si adaugati ceapa, usturoiul si o lingura de condimentele {formata din chimen, ardei iute, semnite de mustar} si lasati-le aproximativ 5 min.

Adaugati nautul din conserva fara a scurge zeama de pe el, umpleti conserva cu apa pana la jumatate si turnati peste. Mai lasati 5 min. si adaugati spanacul, dupa 3 minute e gata, condimentati cu putina zeama de lamaie si ulei de masline extra virgin.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Naut cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Naut cu spanac-0
Naut cu spanac-1

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!