Nectar de pepene

de Corinuta in Bauturi, 20 Aug 2010 | 3223 vizualizari

 

O alternativa la cafeaua zilnica:) Pepenele galben - un fruct aromat- este cunoscut si ptr efectele lui medicinale. Substantele continute: vitamina A,B,C, glucoza si sarurile minerale, revigoreaza organismul, curata tubul digestiv si combat constipatia. Antioxidantii continuti de acest fruct scad nivelul proteinelor de stres, de aceea terapeutii recomanda nectarul de pepene - destresant.

 

INGREDIENTE

  • 200 g miez de pepene galben
  • 200 g miez de pepene verde
  • 200 g miez de pepene portocaliu
  • 2 linguri de miere
  • putina scortisoara
  • 1 plic de ceai de menta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nectar de pepene:

Se face o infuzie din 200 ml apa fiarta si plicul de menta. Se lasa zece minute acoperit, apoi se scoate plicul si se pune la rece.


Se amesteca toate ingredientele in blender si se mixeaza bine.


Se da la frigider si se serveste rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Nectar de pepene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Aparat de vidare V3840-I

- 120 lei
1199.99 lei
1079.99 lei

COMENTARII (14)

Corinuta 1

21.08.2010, 16:09

Julie

Bucataras Medi 1

23.08.2010, 12:32

si eu vreau un paharel..............

Corinuta 1

23.08.2010, 13:12

Medi,te servesc cu mare drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Nectar de mere